Szerzősimogató

Szerzősimogató

Segítség! Senki se ír a könyvemről!

2014. november 25. - Szerzősimogató

Ne ess pánikba. Csak azt jelenti, hogy nincs meg a kapcsolati hálód. Kérd meg a barátaidat, hogy verjenek egy kis habot a könyved körül – ehhez ma már adott a közösségi média. De ha rám hallgatsz, nem foglalkozol a kritikákkal. A legtöbb könyvismertetőt haveri alapon vagy megrendelésre írják – és ez sajnos messze szaglik róluk.

Nem érdemes rágörcsölni a könyved utóéletére, az amúgy se rólad, hanem a könyv és az olvasók pillanatnyi viszonyáról szól. A könyv abban a pillanatban függetlenné vált tőled, hogy kiadtad a kezedből. Kevés szánalmasabb figurát láttam, mint az agyonhájpolt elsőkönyves sikerszerzőt a Könyvhéten két évvel a nagy siker után. Senki se törődött vele, elveszetten ődöngött a tömegben, láthatóan nem értette, mi van. Pedig csak annyi történt, hogy a piac abban a pillanatban már egészen mást akart.

Szóval ha rám hallgatsz, két dolgot teszel, miután befejezted a könyvedet:

1. Állj neki a következőnek, és minden idegszáladdal arra koncentrálj.

2. Bízd profikra a kész könyveid menedzselését. 

Amennyiben írtál, írsz, vagy írni szeretnél egy könyvet és nem tudod, hogyan tovább, nézz rá a Facebook oldalunkra vagy írj levelet a szerzosimogato@gmail.com-ra.

tumblr_n8ptinO1iH1r5l2jyo1_1280.jpg

 (static.oprah.com/images/ o2/201407/201407-omag-Confessions-BookImage-949x534.jpg)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerzosimogato.blog.hu/api/trackback/id/tr96930387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása