Szerzősimogató

Szerzősimogató

Segítség! Szerkesztő lettem!

2014. december 02. - Szerzősimogató

Ne ess pánikba. Persze most mindenki utálni fog, mert te lettél a Nagy Elhajtó. Ezen ha megfeszülsz se tudsz változtatni, úgyhogy engedd el magad, és élvezd. Elvégre: mit ér a hatalom, ha nem lehet visszaélni vele.

Mióta szerkesztő lettél, gondolom látod, hogy a legtöbb ember képtelen leírni három épkézláb összefüggő mondatot. Neked kell kiganézni mindent. Tudom, most fűt a munkadüh – a kezdő szerkesztő mindig lelkes –  de egy idő után le fogsz csillapodni. Be fogod látni, hogy elég a könyvek első harminc és utolsó tíz oldalát rendbe tenni, elvégre az első benyomás a döntő, meg az, hogy a végén ne tegye le (nagyon) rossz érzéssel a könyvet az olvasó. Kis szerencsével ez marad meg benne. És különben is: van felelős szerző is. Elvégre az ő nevét sokkal nagyobb betűkkel szedik, mint a tiédet. 

Amennyiben semmi kedved a szerzőkkel veszkődni, nézz rá a Facebook oldalunkra vagy írj levelet a szerzosimogato@gmail.com-ra, és kérd a Szerzősimogató árajánlatát. Így lesz időd, hogy a számodra fontos dolgokkal foglalkozz, és egy külföldi jogdíj töredékéért piacképes kéziratot kapsz. 

5c30c978da1d2272801cc384c8a616a2.jpg(http://www.linz09.at/de/presse-download/detail-876052.html)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerzosimogato.blog.hu/api/trackback/id/tr286950567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása