Szerzősimogató

Szerzősimogató

Segítség! Hoztak egy könyvet!

2014. november 18. - Szerzősimogató

Ne ess pánikba. Könyvkiadókkal előfordul. Ráadásul több lehetőséged van. Az egyik, hogy eleve kiírod a kiadó honlapjára, hogy kéziratokat nem fogadsz, nem olvasol el, és nem küldesz vissza – az esetleges próbálkozókat pedig automatikusan deleteled és felrakod a spamlistára.

Sajnos nem lehet minden szerzőt elhajtani. Egyesek túl jó ajánlásokkal jönnek, ráadásul piacképes kéziratot hoznak. Ilyenkor add meg magad a sorsnak, és jelentesd meg. Persze mindketten tudjuk, hogy ha egy szerző könyve beüt – ami sosem az ő, hanem mindig a kiadó érdeme – vérszemet kap. Ilyenkor újabb kéziratokkal fog bombázni, de amíg megy a szekér, dőlj hátra és zsebeld be a pénzt. Azt a kis kötelező jópofizást pedig kibírod, elvégre minden szakmának megvan a maga keresztje. 

Amennyiben semmi kedved a szerzőkkel veszkődni, nézz rá a Facebook oldalunkra vagy írj levelet a szerzosimogato@gmail.com-ra, és kérd a Szerzősimogató árajánlatát. Így lesz időd, hogy a számodra fontos dolgokkal foglalkozz, és egy külföldi jogdíj töredékéért piacképes kéziratot kapsz. 

Amelia_Fletcher_Self_019.jpg

(Amelia Fletcher)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerzosimogato.blog.hu/api/trackback/id/tr466910625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása