Szerzősimogató

Szerzősimogató

Segítség! Szépíró vagyok!

2014. november 17. - Szerzősimogató

Ne ess pánikba. A helyzet súlyos, de nem reménytelen. Igaz, hogy rém nehéz beverekedni magad a szépírók közé, de cserébe egy rendkívül összetartó társaság tagja lehetsz. Ha ügyesen válogatod meg a hájpolóidat, szerény, de biztos jövedelemre tehetsz szert, és ahogy múlnak az évek, egyre több anyagi forrás nyílik meg előtted.

Amennyiben erre a szakmára adod a fejed, jó ha van valami jövedelmező állásod, vagy legalább egy izmosabb családi örökség figyel a háttérben. Hogyha ez nem jött össze, igyekezz az igényeidet a diákmenza és a hadifogoly lét közötti tartományba szorítani.

Nem könnyű pálya, de cserébe vár a világhír – ha bejutsz a jegyzett szépírók közé, egy lexikonbeli lábjegyzet egész biztosan kinéz neked. A felső határ pedig a csillagos ég, hiszen a Nobel-díjas írók igazán nem nyomorognak. 

Amennyiben írtál, írsz, vagy írni szeretnél egy könyvet és nem tudod hogyan tovább, nézz rá a Facebook oldalunkra vagy írj levelet a szerzosimogato@gmail.com-ra.

író6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szerzosimogato.blog.hu/api/trackback/id/tr286907585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása