Szerzősimogató

Szerzősimogató

Segítség! Megszerkesztették a szövegemet!

2014. december 03. - Szerzősimogató

Ne ess pánikba. Mindenki sokkot kap, amikor először belenyúlnak a szövegébe. Később hozzáedződsz. Elvégre nem szakrális szövegeket írsz, vagy ha igen, én kérek elnézést. 

A szerkesztés sosem arról szól, hogy jobb lesz-e a végeredmény. Esztétikai kérdésekről nem érdemes vitát nyitni – hogy ki szerint mi jó vagy mi nem, az mindig ízlés kérdése. Van aki a gulyást szereti és van aki a málnafagyit. Hogy kinek mi ízlik vagy mit tart ehetetlennek az független attól, hogy melyikre hányan szavaznak.

Az olvasók zöme nem foglalkozik azzal, hogy egy-egy mondat – vagy akár szövegrész – milyen. A sikerkönyvek közt legalább annyi csapnivaló munkát találsz, mint gondosan összerakott szöveget, tehát fölösleges az olvasókra hivatkozni. Az egód fényezése nem azonos a gondos munkával. Ettől függetlenül mindenkinek jogában áll ragaszkodnia a saját mondataihoz – ha már az ő neve áll a könyvön. Még fordítóként is. Áruvédjegy vagy mi. 

Amennyiben írtál, írsz, vagy írni szeretnél egy könyvet és nem tudod, hogyan tovább, nézz rá a Facebook oldalunkra vagy írj levelet a szerzosimogato@gmail.com-ra.

hulk.jpg(http://www.techweez.com/2014/01/02/compression-big-data/)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerzosimogato.blog.hu/api/trackback/id/tr906953143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása